Hoe maak je je auto schoon?

Car detailing

 

U wilt dat uw auto glanst en er op zijn best uitziet! Met ons kunt u de metalen oppervlakken van uw auto en vele andere voertuigen jarenlang de beste glans geven.

Na onze waxen met behulp van de tools op waterbasis en milieuvriendelijk, ons team van specialisten volledig herstelt uw lak en interieur met behulp van Sealgas, een niet-oplosmiddel op basis van, het reinigen van emulgeren oppervlakte-actieve stof om zowel te helpen om waterafzettingen en verontreinigingen te elimineren terwijl drastisch verbeteren van de glans en de bescherming van uw lak.

We hebben ook de beste gereedschappen en apparatuur, inclusief een krachtige maar niet giftige surfactant, voorbehandelde polish & wax met verhoogde anti-glans kwaliteiten, kogelwerende acryl beschermers, ultra violet fakkels inclusief sunnyside brander systemen voor verminderde uitstoot samen met tal van andere functies. Al onze producten zijn Biopro Busting! Niet alleen zijn zij niet-toxisch, niet gevaarlijk, biologisch afbreekbaar, geurmiddel vrij, waterdicht, heeft een hoog het glanzen bewijs, en het kromgetrokken bewijs. Het beste van het beste met de beste service die ik ooit heb gezien in een car detailer shop. We hebben vele jaren van uitstekende records met klanten.

Na veel onderzoek zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste producten hebben om de glans terug te krijgen die precies goed is en die ook lang zal blijven. Wij gebruiken precies wat nodig is om de beste glans en hoogglans te verkrijgen, en brengen dat dan naar een hoger niveau met de afwerking.

Nadat onze afwerkingen zijn gepolijst, veel mensen willen gaan over hun afwerkingen met een fijne kam om eventuele rooskleurige vuilafzettingen die kunnen hebben weggestopt onder de afwerking te verwijderen. Dan zijn ze vertrokken met een merkbaar vuile afwerking. Als u volgde de fabrikant instructies, dit is de enige stap die je hoeft te doen om permanent schoon uw afwerking.

We vinden ook dat als mensen ijverig zijn over hun onderhoud, hun auto’s beter lijden dan anderen. Kijk naar het voertuig alsof u de hoogste prioriteit heeft. Hoe beter u de versieringen aan de buitenkant verzorgt, hoe beter ze er aan de binnenkant zullen uitzien. Daarom raden wij onze klanten ten zeerste aan om een meerstappen-reinigingsproces te gebruiken om hun afwerkingen er scherp uit te laten zien, met geweldige resultaten. We hebben nog nooit een klant horen zeggen dat ze hun afwerkingen niet hebben laten reinigen vanwege tijdgebrek. Dit is een veel voorkomende misvatting. We beseffen dat al onze producten uit meerdere stappen bestaan en dat we een afwerking in 2 uur of zelfs minder kunnen reinigen. Het moeilijkste deel voor veel mensen is om de afwerkingen schoon te krijgen. Daarom raden wij aan uw product te bewaren om de levensduur van uw product te verlengen.

In tegenstelling tot veel andere autodetailers (inderdaad ook de meeste andere autodetailers), raden wij niet aan om uw voertuigen licht te polijsten. Wij denken dat dat te hard is. Tijdens de eerste behandeling, meestal nadat de glans begint af te nemen, kunt u een lichte laag polish aanbrengen om de glans onder controle te houden en de effecten te verfijnen. Lichte lagen zijn ook gemakkelijker aan te brengen dan wax vooraf. Nadat de eerste lichte lagen zijn aangebracht, zult u een HUGE verschil zien in de duurzaamheid en het gebrek aan schittering van uw afwerking. U zult ook merken dat de resultaten veel gemakkelijker te onderhouden zijn en langer meegaan.

Als u niet van plan bent de afwerking goed te conserveren met wax, kunt u met onze gepolijste specialiteiten de afwerking nog jaren verbeteren. Gepolijst in plaats van wax is een afwerking met minder puin en wegvuil erop. U zult ook het exterieur en het binnenland van uw voertuig vinden kijken veel meer stevig, zeker en “fabrieksnieuw” door een kleine hoeveelheid poetsmiddel op de afwerking eenvoudig te verlichten. De meeste tijden wanneer de mensen afgewerkt zien denken zij het goed kijkt en plannen voor het leven van het voertuig. Het oppoetsen van uw voertuig verlicht niet alleen de schijnwerper nochtans, voegt het ook glans toe en maakt oppervlakten knallen, en knallen, en glanzen. Het is één van de trendy “fabrieksnieuw” glanst allen in één.

Voordat u beslist of onze diensten iets voor u zijn, volgen hier een paar diensten die wij aanbieden en hoe wij ze uitvoeren. We beginnen met de buitendiensten en gaan door het proces van het verwijderen van vuil, grime, slijtplekken, krassen, oxidatie, ijs, teer, barnage, teer, massahals, aangekoekt vuil, regen residu en nog veel meer met professionele detailers. Carnauba waxing services en seal polishes voor gladdere, gemakkelijkere processen. Dan ronden we af met interieurreiniging om alles van het interieur te verwijderen. Ons team begrijpt de pijntjes die u ervaart en neemt de tijd om ze aan te pakken om uw rit beter te maken! Dit helpt niet alleen om u een tweedehands auto van hoge kwaliteit te verkopen, maar het maakt uw rijervaring ook beter.

Lees meer:

Auto laten wrappen