De Meest Populaire Auto

auto

Volgens een in Nederland gehouden enquête is de Corvette of Corvette Convertible een van de topkeuzes als Wrap bedrijf .

Uit de enquête van Intufaco blijkt dat de Corvette bovenaan de lijst van best beoordeelde gezinsauto’s staat. 27% van de ondervraagden geeft de Corvette de eer om de selectie te leiden. Van de twee dozijn auto’s die momenteel beschikbaar zijn, krijgt de Corvette de hoogste waarderingscijfers van de ondervraagden, met 66% die hem als ‘eerste keuze’ en ‘zeer populair’ bestempelen.

De op een na populairste auto volgens het onderzoek is de BMW 3-serie – die het populairst was bij 33% van de respondenten. De Audi A4 neemt de derde plaats in met meer dan 27% van de respondenten die hem als ‘Populair’ beoordelen.

Samenstelling wijs een combinatie van sedan en wagon, 40% van de ondervraagde auto’s die fungeerden als een type gezinsauto bestaat uit deze twee types.

Van de totalen die werden onderzocht in het kader van de enquête die als basis diende voor de geldige enquête van Intufaco behoorden 28 auto’s tot de segmenten Station Wagon of Utility Wagon.

Van de 29 auto’s kregen er 39 van de respondenten de voorkeur als gezinsauto’s met een zitplaatscapaciteit van 5 en meer; 12 waren limousines.

Van de 14 modellen die Intufaco in het onderzoek heeft onderzocht, bleek de Corvette het populairst bij de respondenten met een totaal van 86% die een beoordeling van 8 tot 9 punten gaf, gevolgd door de Ford Mustang met 71% die 7 punten gaf, en de Dodge Viper kwam op 66% die 6 punten gaf.

Met een totaalscore van 9 punten gaat de Toyota Camry aan kop met een totaalscore van 87%.

Scion kwam als vierde meest populaire auto volgens de respondenten met 87% waardering.

Uit de resultaten van de laatste Intufaco Carpower IQ-enquête blijkt dat veel van de door hen beoordeelde voertuigen daadwerkelijk voldoen aan hun eigen criteria inzake comfort, prestaties op de weg en styling. Een van deze voertuigen is de Ford Focus die de hoogste score van 9 punten heeft behaald. De Toyota Corolla, aan de andere kant, kwam binnen met een totale score van 87%.

Toyota Motor Corporation heeft onlangs aangekondigd dat de Toyota Prius is uitgeroepen tot Auto van het Jaar voor 2010. De auto onthuld op de North American International Auto Show afgelopen 1 januari, de 40- MPG Civic nam de plaats in van de tweede plaats.

Toyota is de grootste Japanse autofabrikant en staat met de Prius op de eerste plaats als Pickup Auto van het jaar 2009. De Prius werd in december 1997 op de markt gebracht in de Verenigde Staten. Hij maakte toen zijn debuut in het Aziatische land Japan. Het model dat in de Verenigde Staten wordt geïntroduceerd, is groter dan de oorspronkelijke Toyota Prius die op de markt werd gebracht. Chinese autofabrikant bugs Toyota, zoals voor het eerst gemeld door de South China Morning Post.

Met de resultaten van de Carpower IQ Study biedt Intufaco ook testritten aan naar 15 topmodellen van voertuigen, waaronder de Toyota Camry, Honda Accord, Lexus IS300, Mazda 3 en Scion inquis. De geteste voertuigen zijn uitgerust met een 3,7 L, 210 pk motor.

De testritten van Intufocash.com zullen de voertuigen aan een reeks tests onderwerpen die zullen bepalen welke auto het fitst en het duurzaamst is. De testritten zullen de prestaties van het voertuig oplevushes, hoogteaanpassingen, brandstofefficiëntie, lawaai, ruwheid, versnelling, evenals taaiheid meten.

De 16 testvoertuigen zullen worden toegewezen om de auto’s van verschillende leeftijden te testen. Zij zullen gebruik maken van een kilometrage-oscilloscoop om hun veranderende brandstofverbruik te bepalen. De gegevens zullen in een gegevensbank worden opgeslagen.

Het resultaat van de test zal dus de vitale informatie die auto consumenten kunnen gebruiken voor de aankoop van hun volgende auto. Met autofabrikanten voertuigen die afhankelijk zijn van dure auto-onderdelen zoalsEBC remblokken produceren, betrouwbaarheid en duurzaamheid van dergelijke onderdelen rechtstreeks van invloed op de consument.