Hoe gebruikt u Theede in uw auto?

tweede auto

Door uw auto in de was te zetten en hem glanzender en “chiquer” te laten lijken voor potentiële kopers, hebt u ze alle reden gegeven om hem te willen zien.

Bij gebruik van Theede Super Shine kunnen ook andere stoffen dan alleen carnaubawas aan de behandelingsmix worden toegevoegd, zoals metallic finish of flocking cloth. De flocking cloth verbetert de dekking en het uiterlijk van lederen stuurwiel- en versnellingsknoppen en brengt ze terug in hun oude glorie. De titel “Flocking cloth” spreekt voor zich. Het wordt gebruikt om het lakwerk te beschermen en te accentueren na een regelmatige reiniging. Theedoeken zijn vergelijkbaar met rijdekens en zijn er in verschillende maten en geven uw voertuig een aparte afwerking van hoge klasse met een unieke verbluffende afwerking.

Theede autowas is een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare was. Het vereist geen monitoren of roeren of koken, maar gewoon een vochtige spons en een beetje badwater. Voorbij zijn de dagen van vette handen en opzichtige producten. Met een beetje eenvoudige techniek en apparatuur kan uw auto er weer als nieuw uitzien. 107 carnauba waxen, Laurin en Mavic tray waxen en kwaliteit PEG pads zullen uw auto een glanzende en ook een wet look lak geven en het achterlaten met die ‘wet look’ afwerking. Uw Auto polijsten Zeeland zal er zo goed uitzien en aanvoelen als een gewaxte limousine.

Theede Hybrid Wax is gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen. Het duurt slechts ongeveer vijftien minuten om uw auto te waxen met Theede Hybrid Wax en geeft binnen vijftien minuten na gebruik al resultaat. Waxen zoals het is, zal geen probleem zijn. Er zijn geen vervelende gereedschappen of kennis voor nodig. U moet het Waxen van uw auto gewoon zelf aankunnen vanuit het comfort van uw eigen huis, in een kwestie van minuten.

De United Stick ‘n Roll Expedition Kit wax is ontworpen om tegemoet te komen aan de dubbele functie van Kerstmis en Zomer. Het is een wax ontworpen om de warmte en vocht weg te nemen van de lak tijdens december en het een mooie warme luchtstroom te maken tijdens de zomer. Een ideaal product voor de bouw als aanvulling op PPG Digital Paint System of Even glide Polish System, het product is snel aan te brengen en gemakkelijk uit te poetsen. Het kan zelfs voor de nacht worden aangebracht om een wax te geven die klaar is voor wanneer de temperaturen ‘s nachts dalen.

Waxing Your Car Back met Theede Hybrid wax is geweldig als éénstapsproject en is, nogmaals, ideaal voor de autobezitter die nog een streepje voor heeft als het gaat om het waxen van zijn voltooide auto. Het is ontworpen om te worden aangebracht wanneer er een beetje regen op een auto valt en zal die speciale zekerheid geven aan automobilisten die het tot de allerlaatste minuut hebben uitgesteld dat hun auto zal worden beschermd.

Theude All In One Wax is een geavanceerd en toch eenvoudig te gebruiken product. Het beste van alles is echter dat Theude All In One Wax een eenvoudig product is; eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te meten, eenvoudig op te poetsen en alle producten tegen het idee van eenvoudig in gebruik, waardoor het de perfecte keuze is voor degenen die hun auto’s nog meer waarderen als ze die zien in het gezelschap van andere autoliefhebbers.

Velen zoeken naar producten om op hun voertuigen te gebruiken en Theude® is één van hen. Door carnauba en een beetje flockdoek in een schoon koffiefilter te wervelen, krijgen ze een product dat perfect is voor elke wax op waterbasis; van waxen tot polijstmiddelen tot sealants, met Theude® kunt u elke autowax gebruiken voor elk bijzonder type wax dat u op uw auto, vrachtwagen, bestelwagen of motorfiets gebruikt, tot en met micro-pourrusblikken voor degenen die de voorkeur geven aan dunnere waxen.

Theude® maakt honderden verschillende waxen voor elk denkbaar voertuig, waaronder O.Z. Nite Shades, Velour Wheels, Hard Weather, Synthetic Waxes, finish protectors, automotive applicators, carnauba reinigers, detailing gereedschappen en apparatuur, image calibration producten en nog veel meer. Zelfs hier in de Verenigde Staten wordt Theude® gebruikt door zo’n 500 grote fabrikanten, OEM’s, Artfolks, Ford Direct en andere toonaangevende fabrikanten van auto-onderdelen.

Theude® voert vuil, embleemstof, straatvuil en andere verontreinigingen met gemak af. Theude® is ideaal voor zowel auto’s als vrachtwagens en glijdt over het oppervlak met niet-afgevende, snel-was eigenschappen. Extra reiniging en glans worden ook bereikt wanneer Theude® wordt gebruikt in combinatie met schone zachte flocking doeken en microvezel absorberende wattenstaafjes. Nog belangrijker, Theude® droogt snel en verzacht gelijkmatig het oppervlak, terwijl het een schijnbaar eindeloze glans creëert. U zult nauwelijks merken dat er een product op het oppervlak zit totdat het uiterlijk van het oppervlak van uw auto drastisch is verbeterd.