Hoe beschermt u uw auto?

beschermt u uw auto

Het maakt niet uit welk type beschermlaag uw auto krijgt, als u van die schone glanzende look houdt, kunt u die het beste zo snel mogelijk aanbrengen nadat u de auto hebt gewassen. Zelfs als u heel voorzichtig bent geweest met het wassen van uw auto en het nadrogen ervan, heeft iedereen sporen achtergelaten op uw auto en die sporen zijn er om te blijven, dus het is alleen maar goed om de auto in de was te zetten en hem nat te laten staan in de vochtige omstandigheden.

Nadat u uw auto in de was hebt gezet, is het goed om wat autowas aan te brengen (“Een was om de lak te beschermen en corrosie te helpen voorkomen met een laagje getinte film). Deze wax maakt het makkelijker om het stof en vuil van de auto te wassen, maar de wax doet niet veel als het buiten koud is.

U kunt een vloeibare wax zonder wax gebruiken om uw Auto laten polijsten de hele dag te beschermen. De reden waarom het zo belangrijk is om uw auto in de was te zetten, is dat het werkt als een verharder en een barrière om de lak te beschermen.

Dus, wanneer heb je je auto voor het laatst in de was gezet? Nou, mijn persoonlijke mening is dat je het elk jaar moet doen – als je me niet gelooft, controleer dan je laatste waxbeurt en kijk hoe oud de wax is. De eerste paar maanden van het waxen is erg belangrijk. De wax maakt een dunne, gelijkmatige laag op uw auto; het is wat voorkomt dat licht krassen op de lak maakt. Tegen het einde van de winter (of zelfs eerder als uw auto een lichte kleur heeft, zoals een witte auto – 7700 kg en minder) moet u een behoorlijke hoeveelheid wax aanbrengen.

De wax zorgt voor een dunne, gelijkmatige laag op uw auto; het is wat voorkomt dat licht krassen op de lak maakt. Tegen het einde van de winter (of zelfs eerder als uw auto een lichte kleur heeft, zoals een witte auto – 7700 kg en minder) moet u een behoorlijke hoeveelheid wax aanbrengen. Breng op dit punt een beetje meer in de damp vertrekkende op, omdat het gemakkelijker zal worden om mee te werken en is beter geschikt voor de dunne laag die de was creëert.

Nadat u uw auto een paar uur in de was heeft gezet, of nog beter ‘s nachts, moet u de was verwijderen met een zachte microvezeldoek (Gular Mist) of een handwant – deze kunnen ook worden gebruikt in plaats van sponzen. Neem nu een slangpijp en verwijder de overtollige wax. Pas op dat u niet over de lak wrijft, want u wilt er geen krassen op maken.

Waxen is niet de enige manier om je auto te beschermen tegen gevaren zoals de roest belager motoren met zich meebrengen. Er zijn een aantal andere manieren om uw auto te beschermen, zowel op lange termijn als op korte termijn. Voor minder dan een jaar tijd moet je een grote kwaliteit auto cover om uw voertuig te beschermen tegen eventuele schade. Deze cover kan Window tent of trekhaak covers zijn.

Dit is veruit de beste cover om je auto tegen te beschermen. Een aantal mensen die ik ken hebben uitstekende service ontvangen van Covercraft autohoezen, hun kwaliteit is ongeëvenaard en hun prijzen onverslaanbaar. Het interieur van de cover is ook zeer comfortabel als je aan het rijden bent.

Let op: de buitenkant van de auto kan krassen oplopen bij gebruik van een off-road hoes dan bij gebruik van een binnenhoes. Zorg ervoor dat de opbergtas groot genoeg is, en dat de opbergbox diep genoeg is voor uw auto. Als u een donker gekleurde auto heeft, koop dan zeker een hoes met donkere details. Deze detailhoezen zijn krasbestendig en zelfs bestand tegen de aardse elementen.

Voordat u uw auto dekt, controleer de waarde ervan. Een auto is waard wat het waard is en een goedkope dekking zal uw auto beschadigen. Zelfs $ 200,00 is een goedkope verzekering. Als u een goedkope cover gekocht, wassen en waxen, en hebben het weggestopt in een hoek van uw garage. Waar je het maar kan vinden. Waar uw auto ook staat.

In klimaten waar het regent of sneeuwt, zullen Covercraft autohoezen uw auto het beste beschermen. Wanneer het donker begint te worden en de eerste regendruppels vallen, zal u uw auto van het natte asfalt willen houden.

Voor interne bescherming van uw auto zijn Covercraft autohoezen bestand tegen verwondingen. Ze kunnen uw auto beschermen tegen zowel natuurlijke oorzaken van schade. Na een ongeval beschermen ze de auto, de passagiers en de cover zelf tegen verdere schade.

Het wegstoppen van uw auto cover kan een uitstekende investering zijn. In veel gevallen, hun makers garanderen hen voor een onbeperkte hoeveelheid jaren. Dit kan hen kosteneffectief maken. Wanneer u op zoek bent naar de beste auto cover, moet Covercraft uw eerste oproep zijn.